Skolevognene

Tommy

Hva´be har ? JAGUAR

Jeg har valgt en Jaguar med dieselmotor som skolevogn. Der er manuelle gear i bilen

Du sidder dejligt højt med godt overblik over trafikken. Skolevognen er udstyret med mange hjælpsomme funktioner, såsom laneassist, hillassist,  

En dieselbil hjælper dig lettere igang med koblingen, så du ikke så let går i stå. Meen mon ikke det lykkes for dig en gang eller to, at gå i stå 😜

 

OBS: Jeg står selvfølgelig klar med en automatgear, når det bliver muligt at komme til køreprøve i en bil med automatgear uden restriktioner for kørekortet. Ring evt 4074 8484 for at høre nærmere

VW T Roc

Jeg kører en VW T Roc diesel med manuelle gear og rigtig mange tekniske hjælpemidler i bilen.

Den kan selv parallelparkere og bilen holder på bremsen på en bakke så du ikke triller baglæns mens du finder koblingspunkt.

 

Rene

Ofte stillet spørgsmål

Lovpakken består af 29 teorilektioner, 24 kørelektioner (heraf 4 på manøvrebane og 4 på køreteknisk kursus). Antal lektioner er ens for samtlige køreskoler i Danmark. Men kvaliteten af dem varierer.

For at du kan opleve en varieret trafik, ligger køretiderne forskelligt på dagen. Nogle vil være i skoletiden, mens andre vil være udenfor skoletiden. ”Hulmoduler” er oplagte tidspunkter til kørelektioner.

Ja. Du får adgang til online teori, hvor du kan repetere teorien, og hvor du kan øve teoriprøver.

Det tackler jeg individuelt, så jeg sikrer mig, at hver en elev er tryg – både i den teoretiske og praktiske undervisning. F.eks. er der elever, jeg har lavet aftaler med om, at de ikke bliver spurgt i undervisningen, når der er teori.

Efter kørsel får du udleveret en USB-pind, hvor videoen ligger på. Du bestemmer på dén måde selv, hvem der ser videoen af din kørsel i skolevogn.

Principielt ja. Men da det vil forstyrre din indlæring, fraråder jeg, at dine forældre (og andre) sidder med i bilen.

Du skal betale 50% kort tid efter holdstart. Og de resterende 50% skal betales lige før teoriprøven sidst i forløbet.

Du må starte med praktisk kørsel (manøvrebane/kravlegård) tidligst 3 måneder før din 17års fødselsdag.

Nej. Når vi kører, er jeg lovmæssigt at regne som fører af bilen. Det er derfor mit ansvar at sikre, at vi ikke rammer noget.

PS: det er ikke sket i de 14 år, jeg har været kørelærer.

Mit bedste råd er at spørge venner/veninder om deres oplevelser og erfaringer med at tage kørekort. Du eller dine forældre er velkomne til at få en snak med mig før tilmelding.

Når du har fået indkaldelse til kontrollerende køreprøve fra Færdelsstyrelsen, kan jeg bestille teoriprøve til dig. Efter bestået teoriprøve kan jeg bestille køreprøve. Forvent 5-6 uger.

Du SKAL ikke deltage i noget teoriundervisning. Du øver teoriprøver hjemme og får tilbud om deltagelse til 1-2 teoriaftener hos mig med fokus på teoriprøver.