Betalingsbetingelser: Du betaler kr 9.050 efter første teoriaften og kr. 8700 lige før din teoriprøve. Så har du betalt for mit arbejde og leje af bil til køreprøven og prøvegebyr til staten. Eventuelle ekstra lektioner skal være betalt inden køreprøven.

Hvis du skal til en ny teoriprøve, koster det kr 1.000 til et nyt prøvegebyr. Skal du til en ny køreprøve, koster det kr 1.000til et nyt prøvegebyr til staten plus kr 650 til leje af bil til køreprøve plus kr 550 pr ekstra kørelektion.

Da vi desværre oplever i stigende grad, at elever tilmelder sig og så hopper fra holdet kort tid før holdstart og vi dermed ikke kan nå at få pladsen besat med en anden elev, begynder vi fra dags dato at opkræve et depositum ved tilmelding.

Når du tilmelder dig til en holdstart, sender vi en faktura på 2.000 kr. Den bliver selvfølgelig modregnet i første faktura. Hvis du afmelder dig holdet mere end 1 måned før holdstart, får du pengene retur. Melder du fra i den sidste måned før holdstart, mister du dit depositum.