Om kørelærerne

Tommy

Om mig

Jeg er årgang 1965 og har boet i Randers hele mit liv. Gennem mange års virke i håndboldens rækker som træner er jeg vant til at undervise, instruere og rette den enkelte elev (spiller), så du kan forvente, at undervisningen både teoretisk og praktisk tager udgangspunkt i dig.

Jeg har en udpræget humoristisk tilgang til livet og ser absolut ikke godt humør som en hindring for seriøs indlæring. Og skal jeg være lidt fræk, giver mine beståelsesprocenter mig vist ret.

I år 2023 havde jeg en beståelsesprocent på 89%. Generelt for køreskolerne i Randers ligger beståelsesprocenten på 73%.

Når jeg en sjælden gang har fri, nyder jeg en tur på MTB.

Om mig

Jeg hedder Rene og har været kørelærer siden 1994, 

Jeg har en god tålmodighed med mine elever, og bruger humor som et vigtigt redskab til at lære fra mig. Det er lidt lettere at lave fejl, hvis man kan grine  af det undervejs. Når mine elever har det svært i bilen, tænker jeg bare på hvordan jeg har det med edb… (tilføjet af Tommy)

Ellers er jeg fast tilskuer til Randers FC, dyrker lidt fitness for at holde bentøjet igang og elsker at rejse.

 

Rene

Ofte stillet spørgsmål

Lovpakken består af 29 teorilektioner, 24 kørelektioner (heraf 4 på manøvrebane og 4 på køreteknisk kursus). Antal lektioner er ens for samtlige køreskoler i Danmark. Men kvaliteten af dem varierer.

For at du kan opleve en varieret trafik, ligger køretiderne forskelligt på dagen. Nogle vil være i skoletiden, mens andre vil være udenfor skoletiden. ”Hulmoduler” er oplagte tidspunkter til kørelektioner.

Ja. Du får adgang til online teori, hvor du kan repetere teorien, og hvor du kan øve teoriprøver.

Det tackler jeg individuelt, så jeg sikrer mig, at hver en elev er tryg – både i den teoretiske og praktiske undervisning. F.eks. er der elever, jeg har lavet aftaler med om, at de ikke bliver spurgt i undervisningen, når der er teori.

Efter kørsel får du udleveret en USB-pind, hvor videoen ligger på. Du bestemmer på dén måde selv, hvem der ser videoen af din kørsel i skolevogn.

Jeg synes JA. Med automatgear kan eleven lære meget mere om trafik og trafikanter uden den konstante frygt og fokusering på koblingspunkt og gearskift. Når eleven står med kørekortet, skal han/hun jo alligevel vænne sig til en ny bil. Ring gerne 4074 8484 så kan jeg fortælle mere om, hvorfor det er en god ide.

Du skal betale 50% kort tid efter holdstart. Og de resterende 50% skal betales lige før teoriprøven sidst i forløbet.

Du må starte med praktisk kørsel (manøvrebane/kravlegård) tidligst 3 måneder før din 17års fødselsdag.

Nej. Når vi kører, er jeg lovmæssigt at regne som fører af bilen. Det er derfor mit ansvar at sikre, at vi ikke rammer noget.

PS: det er ikke sket i de 14 år, jeg har været kørelærer.

Mit bedste råd er at spørge venner/veninder om deres oplevelser og erfaringer med at tage kørekort. Du eller dine forældre er velkomne til at få en snak med mig før tilmelding.

Når du har fået indkaldelse til kontrollerende køreprøve fra Færdelsstyrelsen, kan jeg bestille teoriprøve til dig. Efter bestået teoriprøve kan jeg bestille køreprøve. Forvent 5-6 uger.

Du SKAL ikke deltage i noget teoriundervisning. Du øver teoriprøver hjemme og får tilbud om deltagelse til 1-2 teoriaftener hos mig med fokus på teoriprøver.