Tommy

Jeg er årgang 1965 og har boet i Randers hele mit liv. Gennem mange års virke i håndboldens rækker som træner er jeg vant til at undervise, instruere og rette den enkelte elev (spiller), så du kan forvente, at undervisningen både teoretisk og praktisk tager udgangspunkt i dig.

Jeg har en udpræget humoristisk tilgang til livet og ser absolut ikke godt humør som en hindring for seriøs indlæring… Og skal jeg være lidt fræk, giver mine beståelsesprocenter mig vist ret…

Når jeg en sjælden gang har fri, nyder jeg en tur på golfbanen eller MTB

Søren

Født i 1973, uddannet lærer i 2004 og har dermed virket som lærer i 18 år. Jeg blev lærer fordi jeg elsker at lære fra mig! Har tidligere været både fodbold og håndboldtræner, det var også derigennem jeg mødte Tommy for efterhånden mange år siden, hvor vi var med til at føre Randers HHs U16 drenge til nummer 4 i Danmark. Jeg har tre dejlige unger, bor i Mellerup og er i bund og grund en Randers dreng med den dertil hørende dårlige humor 😊 Jeg har i nogle år haft lyst til at uddanne mig som kørelærer og forhåbentlig bidrage til trafiksikkerheden! I hvert fald er jeg ærekær og ønsker mine elever får den bedst mulige undervisning. Men derfor kan vi jo godt hygge os undervejs. Jeg kører lidt MC i fritiden, løber (så godt jeg kan 😉) og nyder tiden med mine tre dejlige unger.